Printer-Toner.eu

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта

Издателска дейност

Издателската дейност на „Сатори Ко” стартира през 2007 г. с книгата на Бойко Беленски „Между апокалипсиса и ада” от поредицата „достоверни романи”. С второто издание на „Недосегаемите” (с награда на AIEP критиката за 2006 г.) се заформи и четирилогията „Достоверни романи –Недосегаемите”, в която влизат още „Двойникът на Сатаната” и „Прегръдката на Совата”. По-късно издадохме още няколко високотиражни социално-политически трилъри от същия автор: „Отмъщението”, „Да се довериш на дявола” (отличен през 2010 г. от СБП с наградата „Георги Братанов”) и „Похищение”. С романа на Радослав Младенов „Слуги на мрака” стартира и поридицата „Престъпни схеми”, в която се вмести и романът на Бойко Беленски „Месия без мисия?”.

argaiv1718

Издателството откри и библиотека „Съвременни разказвачи”. Първите творби в нея са на Ангелина Дичева „Джобна енциклопедия на обичта” и „Неразбраните” на Божидара Цекова.

Разностранността и пестижността на нашата дейност не се изчерпва само с историческата тематика (”История на оръжието” от Иван Нурков). В рафтчето на библиотека „Поезия” се подредиха стихосбирките на Петко Братинов „Преди сълзата да застине”, на Ивайло Диманов „Добър вечер г-жо Тъга!” и „Ешафод”, на Стоянка Митева-Балева – „Мълчана вода”, „Огнена риза” и „Смутена надежда, на Наталия Ерменкова „Калейдоскоп” на Елена Андреева, Зорница Георгиева и много други.

Издателството приема за издаване само завършени и качествени ръкописи на утвърдени и начинаещи автори. При нас се извършват всички услуги – от набиране на текста и страниране – до отпечатване и разпространяване на изданията (срещу допълнително сключен договор).

Сатори Ко е член на Асоциация Българска Книга. Продукцията ни се предлага на всички панаири на книгата както у нас, така и в чужбина.

Заповядайте при нас. Цените на услугите ни са впечатляващо приемливи!

 

Онлайн магазин

Филтър

Интересни

  • HP LaserJet 5100HP LaserJet 5100Рециклиране : 79 Зареждане : 33.2 99.00 лв
  • НедосегаемитеНедосегаемитеСъздаване на секретното подразделение "Поразяващите мълнии". Убийството на Васил Илиев. 10.00 лв

Разширено търсене


Количка

VirtueMart
Количката Ви е празна.

Вход